31 Mayıs 2013 Cuma

Dell i7 işlemcili ultrabook

Dell i7 işlemcili ultrabook  modellerinde kullandığı yüksek hızlı i7 işlemciler ile dikkat çekmektedir. Intel tarafından üretilen core i7 işlemciler ultrabook modellerine özel olarak tasarlanarak yüksek hızları sayesinde ünlük kullanımdaki tüm uygulamalarda sorunsuz bir performans sergilemektedir. Dell i7 işlemcili ultrabook modellerinde kullandığı i7 işlemcilerde bulunana turbo boots teknolojisi sayesinde işlemci sıcaklık ve yük durumuna göre otomatik olarak hızını yükseltmektedir. Bu sayede Dell i7 işlemcili ultrabook modelleri kullanıcılarına en iyi performası sunmaktadır. Dell i7 işlemcili ultrabook modellerinde 4MB tapmpon belleğe yer vererek uygulamalarsa kusursuz bir performans sunması hedeflenmiştir.

Dell i7 işlemcili ultrabook modellerinde işlemcilere eşlik eden ve doğrudan işlemcinin anlık işlemi üzerinde yürüttüğü ramlarde ayrı bir önem taşımaktadır.Dell ultrabook modellerinde kullandığı 1600Mhz yüksek hızlı bellekler sayesisinde bar boğaz sorunu olmadan işlemcinin tüm işlemleri en kısa sürede tamamlayarak kusursuz ibr performans sunması hedeflenmiştir. Dell i7 işlemcili ultrabook modellerinde kullanmış olduğu sağlam ve ergonomik kasası ilede dikkat çekmektedir. tüm bağlantı arabirimlerini destekleyen dell ultrabooklar tüm gün bağlantıda kalmanızı sağlamaktadır.

Dell i7 işlemcili ultrabook modellerinde kullandığı harici ekran kartları sayesindede grafik işlem gücüne fazlasıyla ihtiyaç duyan oyunlarda ve uygulamalardada kullanıcılarının ihtiyaçlarını fazlası ile karşılamaktadır. Tüm dell ultrabook modelleri dell türkiye tarafından iki yıl garantilidir.

Dell i5 işlemcili ultrabook fiyatları

Dell i5 işlemcili ultrabook fiyatları ile uygun modeller ile bir çok kullanıcının dikkatini çekmektedir. Bu ultrabook modellerinde kullanılan ve intel tarafından üretilen yüksek hızlı işlemciler kullanılmaktadır. ultrabook modelleri için özel olarak tasarlanan i5 işlemciler standart olarak 1.8 Ghz işlemci hızı sunmaktadır. Intel turbo boots teknolojisi sayesinde 2.8 GHz'e kadar hızını otomatik olarak arttıran ultrabook işlemcileri bu alan rakipsiz bir performans sunmaktadır. Dell i5 işlemcili ultrabook fiyatları ile uygun modellerinde kullanılan bu işlemciler kullanıcılarına en iyi hızı sunmayı hedeflemektedir. Dell i5 işlemcili ultrabook fiyatları ile uygun modeller kullanılan işlemcilerde 3MB tampon bellek kullanılmaktadır.

Dell i5 işlemcili ultrabook fiyatları ile uygun modellerde yüksek hızlı ultrabook işlemcilerinin yanında 1600 Mhz hızında görev yapan ve yüksek bellek veri yolu genişliği sunana dell ultrabook modelleri birçok uygulamada kusursuz performans sunmaktadır. Dell i5 işlemcili ultrabook fiyatları ile uygun modellerde intelin paylaşımlı olarak sunduğu hd grafik 4000 ekran kartı ikle giriş seviyesi ayarlarda bir çok oyunu rahatlıkla oynamanız hedeflenmektedir.

Dell i5 işlemcili ultrabook fiyatları ile uygun modellerde kullanılan yüksek hızlı SSD Diskler sayesinde mekanik disklere göre 10 kata kadar daha hızlı veri yazma ve okuma ile dell ultrabook modelleri yüksek işlemcilerinin yanında sizlere en hızlı disk hızlarınıda sunmaktadır. Tüm dell ultrabook modelleri dell türkiye tarafından 24 ay garantilidir.

Dell i7 işlemcili notebook fiyatları

Dell i7 işlemcili notebook fiyatları ile notebook pazarınada dikkat çekmektedir. Dell i7 işlemcili notebook fiyatları ile uygun modeler sunana dell fiyatlarında avantajı ile birçok kullanıcının dikkatini çekmektedir. Dell uygun fiyatlı olarak sunduğu i7 işlemcili modellerinde intel turbo boots teknolojisi ile işlemci hızını otomatik olarak yükselterek kullanıcılarına en iyi performansı sunmaktadır. Dell i7 işlemcili notebook fiyatları ile uygun modeller turbo boots teknolojisinin yanında 1600 Mhz bellek veri yolu genişliği sunana bellekler sunarak i7 işlemcilerin dar boğaz sonunu en aza indirerek performans olarak kullanıcılarına en iyisini sunmaktadır.

Dell i7 işlemcili notebook fiyatları ile uygun modeller yer verilen 6 MB tampon bellek sayesinde yüksek performans isteyen uygulamalarda takılma yapmadan pürüzsüz bir performans sunarak sizlere en iyisini vaad etmektedir. Standart olarak 500GB disk kapasitesi ile gelmektedir. Dell i7 işlemcili notebook fiyatları ile uygun modellerde kullılan ve standart olarak gelen 500 GB harddisk 5400 RPM dönüş hızı ile saniyede 90 MB veri kopyalama hızına erişerek bir çok kullanıcısına yetecek disk hızını sunmaktadır. Dell notebooo modellerinde kullanılan disklerde gelen 16MB tampon bellek sayesinde disk kullanım oranı arttıkca tampon bellek devreye girerek hızının istikrarlı olarak çalışması sağlanmaktadır.

Dell i7 işlemcili notebook fiyatları ile uygun modelleri web sayfamız üzerinden inceleyerek size uygun uygun modeli belirleyebilir veya sipariş geçerek satın alabilirsiniz. Dell i7 işlemcili notebook fiyatları uygun modeller dell türkiye tarafından iki yıl garantilidir.

Dell i5 işlemcili notebook

Dell i5 işlemcili notebook modelleri başlıca dell 3521 ve 5521 serilerinde yer almaktadır. fiyat performans odaklı üretilen dell 3521 ve 5521 serilerinde bulunan i5 işlemciler kullanıcılarına yüksek performans sunarak tüm uygulama ve oyunların üstesinden gelmektedir. Dell i5 işlemcili notebook modellerinde i5 işlemcilerle gelen turbo boots özelliği sayeisinde işlemci otomatik olarak hızını yükselterek uygulamarın hız ihtiyacına göre kusursuz performans sunmaktadır. Dell i5 işlemcili notebook modellerinde gelen 3MB tampon bellek sayesinde uygulamarın ilk açılış ve yürütülmeleri tampon bellek üzerinde sağlanmaktadır. bu sebeple önceki işlemcilere göre daha hızlı çalışmaktadır.

Dell i5 işlemcili notebook modellerinde bar boğaz sorunu en aza indirgemek için DDR3 1600 Mhz ram kullanarak bu işlemcilerin hiç bi limite takılmadan kusursuz bir performans sergilemesini amaç edinmiştir. 1600 mhz ile yüksek veri yolu sunan ramlar dell notebook modellerinin performansına olumlu olarak etkilemektedir. Dell i5 işlemcili notebook modellerinde kullanmış olduğu bir diğer bilşen ise amd ekran kartlarıdır. standart olarak 2 GB paylaşımsız harici bellek sunana bu kart 128 bit bellek veri yolu genişliği sayeisinde grafik gücüne ihtiyaç duyan uygulamalarda işlemcinin yükünü azaltmaktadır.

Dell i5 işlemcili notebook modelleri ile tüm ofis ve günlük hayatta kullandığınız uygulamalarda sorunsuz kullanabilirsiniz. Dell notebook modellerine 24 ay garanti sağlayarak olası bir arıza durumunda dell notebook kullanıcılarının ücretisiz olarak tamiratını ve parça değişimini sağlamaktadır.