31 Mayıs 2013 Cuma

Dell i7 işlemcili ultrabook

Dell i7 işlemcili ultrabook  modellerinde kullandığı yüksek hızlı i7 işlemciler ile dikkat çekmektedir. Intel tarafından üretilen core i7 işlemciler ultrabook modellerine özel olarak tasarlanarak yüksek hızları sayesinde ünlük kullanımdaki tüm uygulamalarda sorunsuz bir performans sergilemektedir. Dell i7 işlemcili ultrabook modellerinde kullandığı i7 işlemcilerde bulunana turbo boots teknolojisi sayesinde işlemci sıcaklık ve yük durumuna göre otomatik olarak hızını yükseltmektedir. Bu sayede Dell i7 işlemcili ultrabook modelleri kullanıcılarına en iyi performası sunmaktadır. Dell i7 işlemcili ultrabook modellerinde 4MB tapmpon belleğe yer vererek uygulamalarsa kusursuz bir performans sunması hedeflenmiştir.

Dell i7 işlemcili ultrabook modellerinde işlemcilere eşlik eden ve doğrudan işlemcinin anlık işlemi üzerinde yürüttüğü ramlarde ayrı bir önem taşımaktadır.Dell ultrabook modellerinde kullandığı 1600Mhz yüksek hızlı bellekler sayesisinde bar boğaz sorunu olmadan işlemcinin tüm işlemleri en kısa sürede tamamlayarak kusursuz ibr performans sunması hedeflenmiştir. Dell i7 işlemcili ultrabook modellerinde kullanmış olduğu sağlam ve ergonomik kasası ilede dikkat çekmektedir. tüm bağlantı arabirimlerini destekleyen dell ultrabooklar tüm gün bağlantıda kalmanızı sağlamaktadır.

Dell i7 işlemcili ultrabook modellerinde kullandığı harici ekran kartları sayesindede grafik işlem gücüne fazlasıyla ihtiyaç duyan oyunlarda ve uygulamalardada kullanıcılarının ihtiyaçlarını fazlası ile karşılamaktadır. Tüm dell ultrabook modelleri dell türkiye tarafından iki yıl garantilidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder