31 Mayıs 2013 Cuma

Dell i5 işlemcili notebook

Dell i5 işlemcili notebook modelleri başlıca dell 3521 ve 5521 serilerinde yer almaktadır. fiyat performans odaklı üretilen dell 3521 ve 5521 serilerinde bulunan i5 işlemciler kullanıcılarına yüksek performans sunarak tüm uygulama ve oyunların üstesinden gelmektedir. Dell i5 işlemcili notebook modellerinde i5 işlemcilerle gelen turbo boots özelliği sayeisinde işlemci otomatik olarak hızını yükselterek uygulamarın hız ihtiyacına göre kusursuz performans sunmaktadır. Dell i5 işlemcili notebook modellerinde gelen 3MB tampon bellek sayesinde uygulamarın ilk açılış ve yürütülmeleri tampon bellek üzerinde sağlanmaktadır. bu sebeple önceki işlemcilere göre daha hızlı çalışmaktadır.

Dell i5 işlemcili notebook modellerinde bar boğaz sorunu en aza indirgemek için DDR3 1600 Mhz ram kullanarak bu işlemcilerin hiç bi limite takılmadan kusursuz bir performans sergilemesini amaç edinmiştir. 1600 mhz ile yüksek veri yolu sunan ramlar dell notebook modellerinin performansına olumlu olarak etkilemektedir. Dell i5 işlemcili notebook modellerinde kullanmış olduğu bir diğer bilşen ise amd ekran kartlarıdır. standart olarak 2 GB paylaşımsız harici bellek sunana bu kart 128 bit bellek veri yolu genişliği sayeisinde grafik gücüne ihtiyaç duyan uygulamalarda işlemcinin yükünü azaltmaktadır.

Dell i5 işlemcili notebook modelleri ile tüm ofis ve günlük hayatta kullandığınız uygulamalarda sorunsuz kullanabilirsiniz. Dell notebook modellerine 24 ay garanti sağlayarak olası bir arıza durumunda dell notebook kullanıcılarının ücretisiz olarak tamiratını ve parça değişimini sağlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder