31 Mayıs 2013 Cuma

Dell i7 işlemcili notebook fiyatları

Dell i7 işlemcili notebook fiyatları ile notebook pazarınada dikkat çekmektedir. Dell i7 işlemcili notebook fiyatları ile uygun modeler sunana dell fiyatlarında avantajı ile birçok kullanıcının dikkatini çekmektedir. Dell uygun fiyatlı olarak sunduğu i7 işlemcili modellerinde intel turbo boots teknolojisi ile işlemci hızını otomatik olarak yükselterek kullanıcılarına en iyi performansı sunmaktadır. Dell i7 işlemcili notebook fiyatları ile uygun modeller turbo boots teknolojisinin yanında 1600 Mhz bellek veri yolu genişliği sunana bellekler sunarak i7 işlemcilerin dar boğaz sonunu en aza indirerek performans olarak kullanıcılarına en iyisini sunmaktadır.

Dell i7 işlemcili notebook fiyatları ile uygun modeller yer verilen 6 MB tampon bellek sayesinde yüksek performans isteyen uygulamalarda takılma yapmadan pürüzsüz bir performans sunarak sizlere en iyisini vaad etmektedir. Standart olarak 500GB disk kapasitesi ile gelmektedir. Dell i7 işlemcili notebook fiyatları ile uygun modellerde kullılan ve standart olarak gelen 500 GB harddisk 5400 RPM dönüş hızı ile saniyede 90 MB veri kopyalama hızına erişerek bir çok kullanıcısına yetecek disk hızını sunmaktadır. Dell notebooo modellerinde kullanılan disklerde gelen 16MB tampon bellek sayesinde disk kullanım oranı arttıkca tampon bellek devreye girerek hızının istikrarlı olarak çalışması sağlanmaktadır.

Dell i7 işlemcili notebook fiyatları ile uygun modelleri web sayfamız üzerinden inceleyerek size uygun uygun modeli belirleyebilir veya sipariş geçerek satın alabilirsiniz. Dell i7 işlemcili notebook fiyatları uygun modeller dell türkiye tarafından iki yıl garantilidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder