31 Mayıs 2013 Cuma

Dell i5 işlemcili ultrabook fiyatları

Dell i5 işlemcili ultrabook fiyatları ile uygun modeller ile bir çok kullanıcının dikkatini çekmektedir. Bu ultrabook modellerinde kullanılan ve intel tarafından üretilen yüksek hızlı işlemciler kullanılmaktadır. ultrabook modelleri için özel olarak tasarlanan i5 işlemciler standart olarak 1.8 Ghz işlemci hızı sunmaktadır. Intel turbo boots teknolojisi sayesinde 2.8 GHz'e kadar hızını otomatik olarak arttıran ultrabook işlemcileri bu alan rakipsiz bir performans sunmaktadır. Dell i5 işlemcili ultrabook fiyatları ile uygun modellerinde kullanılan bu işlemciler kullanıcılarına en iyi hızı sunmayı hedeflemektedir. Dell i5 işlemcili ultrabook fiyatları ile uygun modeller kullanılan işlemcilerde 3MB tampon bellek kullanılmaktadır.

Dell i5 işlemcili ultrabook fiyatları ile uygun modellerde yüksek hızlı ultrabook işlemcilerinin yanında 1600 Mhz hızında görev yapan ve yüksek bellek veri yolu genişliği sunana dell ultrabook modelleri birçok uygulamada kusursuz performans sunmaktadır. Dell i5 işlemcili ultrabook fiyatları ile uygun modellerde intelin paylaşımlı olarak sunduğu hd grafik 4000 ekran kartı ikle giriş seviyesi ayarlarda bir çok oyunu rahatlıkla oynamanız hedeflenmektedir.

Dell i5 işlemcili ultrabook fiyatları ile uygun modellerde kullanılan yüksek hızlı SSD Diskler sayesinde mekanik disklere göre 10 kata kadar daha hızlı veri yazma ve okuma ile dell ultrabook modelleri yüksek işlemcilerinin yanında sizlere en hızlı disk hızlarınıda sunmaktadır. Tüm dell ultrabook modelleri dell türkiye tarafından 24 ay garantilidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder