22 Temmuz 2013 Pazartesi

iphone 5s ve iphone lite

      Bazı firmalar vardikki bir ürün üreterek o ürün grubuna kendi adını verir. Hic unutulmayan bazı ürünler vardır. Cep telefonu pda yada tablet bilgisayarı bu kadar yaygınlaştıran dokunmatik ekranların kusur olmasını sağlayan marka ise kuşkusuz Apple Firmasıdır. Firmanın cıkarmış olduğu akıllı telefon diye tabir edilen ürün yeni bir pazar oluşturmuştur. Dokunmatik ekranın yaygınlaştırmıştır. 
                        Kendine has ince ve şık tasarımı üstün performans veren donanım yapısı ve kendine özel işletim sistemi ile iphone applenin insanlara sunduğu en güzel hediyelerdendir. Bir cok modele sahip olan iphone ilk günkü çizgisine herzaman sahip olarak ne kadar kaliteli bir ürün olduğunu ıspat eder. Yakın bir zamanda ise iphone 5s adıyla anılıcak yeni model satışa cıkacaktır.
yeni model iphone 5s de gelecek olan en önemli özellik parmak okuyucusunun olmasıdır.Bu sayede tuş kildini açmak için dokunmanız yeterli olur ve sizden başkası iphone 5s i kurcalıyamaz. 13mp bir kamerya sahip olması beklenen iphone 5s ile mükemmel cekimler yapılabilecek.  Farklı renklerele gelecek olan üründe bulunan en önemli yenilik ise nfc ile temassız iletişim desteğenin  gelecek olması.
Bu sene iphone 5s modeli ile uygun bütçeli bir ürün olan iphone lite da pazara sürmesi beklenen apple Her bütçeye uygun ürünlerle akıllı telefon pazarında tek olmayayı amaçlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder