23 Temmuz 2013 Salı

Doktor için beyaz ultrabook

Doktor için beyaz ultrabook
Ultrabooklar, piyasada yerini aldıktan sonra notebook kullanımı yerini ultrabooklara bıraktı. Notebooklara oranla daha ince ve daha hafif yapıya sahip olan ultrabookların fiyatları özelliklerine ve kalitelerine göre değişiklik göstermektedir.
Daha çok seyahatlerde kullanım için ideal olan ultrabooklar pil ömrü ve hız olarakta tercih edilebilir. Grafik ve proje çalışmalarıyla ilgilenenlerin haricindeki kişiler tercih etmektedirler.
Ultrabooklar sabit disk olarak ssd kullanmaktadırlar. Ve böylece pil ömründen ve performanstan yana daha avantajlıdırlar.
Doktor için beyaz ultrabook modelleri başlıca söyle sıralayabiliriz. ACER AS3951, Asus S300CA, ASUS S550CM, Asus UX31A, Asus UX32VD, Asus VivoBook S400CA, ASUS VivoBook X202E, Asus X201E, HP PAVILION 15, HP SPECTRE XT, Lenovo Ideapad U310, Samsung 530U4B, Lenovo ThinkPad X1, TOSHIBA PORTEGE Z930, TOSHIBA POR R930-10P, ASUS TAICHI21, Asus TAICHI31, DELL Inspiron 5423, HP EliteBook Folio 9470m modellerini inceleyebilirsiniz.
Her meslek grubunun tercih edebileceği ultrabooklar, özelliklerinin dışında renk olarakta çeşitlilik göstermektedirler. Daha çok beyaz, gri ve siyah renkler tercih edilmektedir. Beyaz renk ultrabookları bayanlar ve hastane ortamında çalışan doktorlar tercih edebilirler. Beyaz rengi ile çok şık yapıya sahip olan ultrabooklar her markada mevcuttur. Asus,hp,toshiba ultrabooklarda beyaz renk seçeneği vardır.
Ultrabooklarla ilgili detaylı bilgiye notebookadresi.com dan ulaşabilirsiniz.


Notebook


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder