27 Temmuz 2013 Cumartesi

Film izlemelik notebook fiyatları

Film izlemelik notebook fiyatları
Notebooklar hayatımızın her anında yer almaktadır. Önceleri masa üstü bilgisayarlarda mekâna bağlı kalarak çalışmak film izlemek ve hatta müzik dinlemek zorunda kalıyorduk. Masaüstü bilgisayarın olmadığı mekanlarda bunların hiç birini gerçekleştiremiyorduk
Notebookların boyutları ve ağırlıkları farklıdır. Çok seyahat eden biriyseniz 15.6” standart boyutlardaki notebooklar yeterli olacaktır.günümüzdeki notebooklar eski hantal görüntüsünden kurtulmuş ve daha estetik ve daha hafiftir, taşıması kolaydır.
Film severlerinde olmazsa olmazlarındandır notebooklar masa üstü bilgisayarlara bağlı kalmadan dilediğiniz yerde film izleyebilirsiniz. Notebooklar sayesinde film arşivinizi yanınızda taşıyabilirsiniz.
Film izlemeniz için i3 işlemcili ve i5 işlemcili notebooklar yeterli olacaktır. Piyasada her modelde ve bütçenize uygun fiyatta notebook bulabilirsiniz.
İ3 işlemcili ve i5 işlemcili notebooklara lenovo 59360951, hp d4m78ea, asus sx671d, asus sx102d, dell b22f45c modellerini örnek gösterebiliriz.


Notebook

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder