7 Ağustos 2013 Çarşamba

DELL OYUNCU DİZÜSTÜ BİLGİSAYARI

DELL OYUNCU DİZÜSTÜ BİLGİSAYARI
Ayrıca bu dell oyuncu dizüstü bilgisayarda dahili stereo hoparlörler bulunuyor ve ses kalitesi de oldukça iyi.Güçlü bir ses ile oyununuz daha da keyifli olacak.İçerisinde Windows 8 64 bit işletim sistemi bulunan bu dizüstü bilgisayar siyah renktedir.6 cell li-lon pil modeli bulunan bu ürün size 6 saate kadar pil ömrü sağlayarak aralıksız işlemler yapabilmenizi sağlıyor.24 ay boyunca resmi servis garantili olması ayrıca bir güven vererek tercih sebebi olmayı sağlıyor.2,35 kg ağırlığındaki bu dizüstü bilgisayar ince ve görüntü olarak şık duruyor.Uzun pil ömründen çok memnun kalacağınız bu dell oyuncu bilgisayarının performansına hayran kalacaksınız.Görüntü kalitesi de bir o kadar etkileyici.
Sitemizde tüm notebook modelleri ile birlikte çanta hediye olarak gönderilmektedir. Uygun fiyatlarımızdan yararlanarak çeşitli dell oyuncu dizüstü bilgisayarlara sahip olabilirsiniz.Dell oyuncu dizüstü bilgisayarları dell kategorisinden inceleyebilirsiniz. dell marka kampanyalı oyuncu bilgisayarlarınızı web sayfamız üzerinden sipariş geçerek en uygun ödeme koşulları ile satın alabilirsiniz.
Dell oyuncu dizüstü bilgisayarlar ile keyifli oyun deneyimlerinize başlayabilir ve bu şekilde keyfinizi sürdürebilirsiniz.


Notebook

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder