11 Şubat 2013 Pazartesi

HP ENVY X2

HP ENVY X2



Windows 8 'in pazara sunulması ile beraber gelen birbirinden farklı tablet notebook karması modeller piyasaya sunulmaya başladı. Bunlar arasında en dikkat çekici modeller arasında yer alan HP envy x2 modeli performans ve kalite tasarımı ile bir adım öne çıkmaktadır. ENVY x2 daha onun diğer tüketici modellere göre daha HP'nin EliteBook iş sanatçısını benziyor. Bu EliteBook gibi ENVY x2 onun fırça metal gümüş kaplamalı ve kapağı üzerinde çekici emblazoned HP logosu özel tasarım duygusu sızar, iyi bir şeydir. Gümüş renkli kaplama tasarım vücuda taşınır ve biraz ekran etrafında siyah çerçeve (veya tablet eğer olacaktır) ve klavyenin siyah tuşları ile dengeleniyor. Genel görünüm, basit ve temiz, çok burada hakkında şikayet yok.

Biz ENVY x2 inşa kalitesi açısından konuşabiliriz en ilginç şey tablet için yerleştirme konektörü mekanizmadır. Ekranında yer olduğunda gerçekten size sadece saf bir dizüstü cihaz var tahmin ediyorum aksi bilmiyordum eğer, başka bir dizüstü bilgisayar gibi görünüyor. Menteşe ve yerleştirme mekanizması sağlam ve güvenli hem de, tablet bile zorla ekranına yalpalama üretmek zor olduğunu yerde öylesine sıkıca tutulur, bir inişli çıkışlı uçak veya tren yolculuğu üzerinde herhangi bir ekran titremesi sorun olmaz.

İşte vurucu olsa var, tablet sadece klavyenin üst merkezinde yuvalı ve sonra tek elle kaldırarak kaldırmak aslında çok kolaydır. Klavye dock tablet reseating, mandal ile Windows logosu sadece merkezi ve yavaşça manyetik rehberli docking konnektörleri üzerine kaydırın gibi basit ve pürüzsüz ve kolay devam edeceğiz. Envy x2 ile burada iş yerinde bazı ciddi iyi mekanik mühendisliği var, biz bu mandalı ve bağlayıcı mekanizması tasarımcılar için bizim şapka almak.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder