31 Temmuz 2013 Çarşamba

Hamilelik dönemi için notebook tavsiyesi

Hamilelik dönemi için notebook tavsiyesi
Hamilelik döneminin çoğunu evde geçiriliyor.Hamilelik ilerlediğinde dışarı çıkmak zor olabiliyor.notebook modellerinde  de öncü firma olan sitemiz notebookadresi.com kampanyalı fiyat ve bol seçenekleri ile hamilelik döneminden sonra kullanıcak kullanıcılar için Yorgunluk artıyor. Ve evde dinlenmeniz gerekiyorsa size en iyi arkadaşlığı notebook yapabilir notebookadresi.com sitemiz üzerinden temin edilebilecek olan ürünler ile sitemiz üzerinden satış gerçekleştirirebilir ve performanslı modellerden temin edebilirsiniz .Notebook modellerini kullanıcılarınisteklerin karşılayacak niteliktedir.Hafızasında  anılarınızı saklayabilirsiniz.Oyun performansı iyi olan ve online oyunlar oynabileceğiniz notebook modellerine sahip olabilirsiniz.İnternette gezintilert yapabilirsiniz.Bebeğiniz için alışverişlerişinizs notebook ile gerçekleştirebilirsiniz.Yeni anne olacağınız için notebook ve internet yardımıyla araştırmalar yaparak bilgi sahibi olabilirsiniz.Masaüstü bilgisayarlar gibi masaya ve sandalyeye de bağlı kalmanız şart değil.Koltukta yatağınızda  ve evin diğer odalarında dinlenirken de notebookta sizinle gelebilir.Birçok notebook modellerimevcuttur.Oyun  için paylaşımsız ekran kartına  sahip olan Asus s4283h notebook modeli olabilir notebookadresi sitemiz üzerinde satışı gerçekeşen modelimiz .Günlük kullanımlarınız  için HP D4M78EA notebook modeli tavsiye dilebilinir notebookadresi.com sitemiz üzerinde satışı gerçekleşen modeller içerisinde performanslı modellerdir . Taasarımınırengini ve işlemcisine dikkat edenlerdensiniz Lenovo 59-341916 notebook modelide ihtiyacınızı görebilecektir.Film izleyen bir hamile iseniz HD LED ekranlı olmasına dikkat ediyorsunuzdur ve bunun için de SAMSUNG NP300E5E A01TR Notebook modeli size yardımcı olacaktır acer notebook modeleriin ince ve kasa yapısı ile performans serisi modellerin temin edilmesi ile sitemiz üzerinde notebookadresi.com sitemiz üzerinden acer notebook modelleri temin edilebilir ürünler içerisindedir . Hamileler için notebook model tavsiyesinde bulunduğumuz modeller .Ve buna benzer birçok modelde mevcuttur.İhtiyaclarınıza yönelik tercih edebilirsiniz.


Notebook

Hamile bayanlar için tablet pc modelleri

Hamile bayanlar için tablet pc modelleri
Hamileliliğiniz ilerdiğinde dışarıya çıkmakta zorlanırsınız.Yorgunlugunuz artmaktadır.Evde vakit geçirecek meşgalelere ihtiyacvardır.Buda internettir.Laptop kullanımı bazı günlerde rahatolmayabilir bunun için kullanımı en rahat olan tablet pclerdir.notebook modellerinde en ucuz modelleri notebookadresi.com sitemiz üzerinden temin edebilirsiniz sitemiz üzerinde belirtilen fiyat ve modeller Hamilelik dönemi boyunca idare edecek ve uzun zaman kullanabileceğiniz asus vivotab 1A039W tablet pc modei notebookadresi.com sitemiz üzerinde kapanyalı modeli olarak tavsiyelerimizin arasındadır.asus 1B061A tablet pc uzun süre kullanabilirsiniz ve notebookadresi.com sitemiz üzerinden temin edebilir online sipariş geçebilirsiniz . Dinlenirken yanınızdan ayırmadan internettegezinti yapabilirsiniz.Sosyal paylaşım sitelerine girebilir takiplerinzi devam ettirebilirsiniz.Video,fotoğraflarınızı  saklayabilirsiniz. Bebeginizi kucağınıza aldığınızda her saniyesiniher dakikanızı mutluluklarınızı anında ölümsüzleştirmeniz mümkündür.Lenovo markalı NYK25TX tablet pc modelide gayet güzel mobil platformlarda elsiz zaman ve keyif alabileceğiniz yerler edinebilmek açısından notebookadresi.com sitemiz üzerinden temin edebilirsiniz .Kullanıcıların istekleri karşılayacak niteliktedir.Artes D709 TABLET PC  modeli yeni tüm marka ve modelleri ile beraber sitemiz üzerinde satın alınabilir sitemiz üzerinden notebookadresi.com sitemiz üzerinden ,Asus 1A045Atablet pc nvida işlemci modeli 2gb ilemci hızı ve 1 gb ram belleği ile notebookadresi.com sitemiz üzerinden temin edilebilmektedir ,asus 1B039W SİYAH tablet  pc modelide aynı şekilde notebookadresi.com sitemiz üzerinden satışı gerçekleşen performanslı modeller arasından dır  pc gibi tablet modellerini inceleyebilirsiniz.Bu modeller kullanıcıların isteklerini karşılayacaktır.Ve tablet pclerdenmemnun kalacaksınız.


Notebook


ÇOCUKLAR İÇİN NOTEBOOK FİYATLARI

ÇOCUKLAR İÇİN NOTEBOOK FİYATLARI
Masaüstü bilgisayar kullanımı gün geçtikçe azalmaktadır. Bunun sebebi de taşınabilirliği yüksek olan notebookların tercih edilmesidir. Çünkü masaüstü bilgisayarlar gibi notebooklarda bir yere bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Çocuk yaştaki kullanıcılar için uygun fiyatlı modelleri temin etmek daha kolay ve yeterli olmaktadır günlük kullanım ve internet tabanlı programları çalıştırmak için yeterli olucak düzeyde olan modeller Seyahatlerinizde, işte evde ve dışarıda her yerde dilediğinizce notebookları yanınızda taşıyabilirsiniz ve tüm işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Ofisinizde işiniz yarım kaldıysa, evinizi de bir anda ofise dönüştürebilirsiniz ve kolayca yarım kalan işlemleri tamamlayabilirsiniz.Herkesin ihtiyacına göre değişik özelliklerde notebook bulmak mümkündür. Notebook kullanımı o kadar çok yaygınlaştı ki artık çocuklar bile çok kolay bir şekilde notebook kullanmaktadırlar. Böylece çok erken yaşlarda teknolojiyle tanışmış oluyorlar.Çocuklar için i3 işlemcili notebooklar yeterli olacaktır. İ3 işlemcili notebooklara asus x55c sx102d, hp h5j58ea, lenovo e530 3366a17, ACER E1-531-B9602G50MNKS NX-M12EY-018 Notebook, ASUS K55VD SX640D Notebook, DELL INSPIRON 3521 B31F45C Notebook, HP D4M85EA Pavilion G6-2310ET Notebook, LENOVO Essential B590 59354223 Notebook, SAMSUNG NP300E5C-A06TR Notebook, TOSHIBA C855-217 Notebook modellerini örnek gösterebiliriz.


Notebook

Çocuklar için ultrabook modelleri

Çocuklar için ultrabook modelleri
Ultrabooklar notebooklara oranla daha ince bir yapıya sahiptirler. Ve belirli standartlarda olmak zorundadırlar. SSD depolama birimini kullanmaktadırlar. Fiyat olarak henüz piyasaya sunulmadan önce yüksek olması düşünülse de, bunun aksine uygun fiyatlarla kullanıcılarına sunulmuştur.
Notebooklardan daha fazla performansa sahiptir. Açılma ve kapanma süreleri notebooklardan daha kısa sürededir.  Notebookların taşınabilirliğinin olmasına rağmen ultrabooklarda bu standart daha yüksektir. Hatta daha sık seyahat edenler ultrabooklara yönelmeye başlamışlardır. Bu alanda inceleyebileceğiniz başlıca notebook modelleri ACER E1-531-B9602G50MNKS NX-M12EY-018 Notebook, ASUS K55VD SX640D Notebook, DELL INSPIRON 3521 B31F45C Notebook, HP D4M85EA Pavilion G6-2310ET Notebook, LENOVO Essential B590 59354223 Notebook, SAMSUNG NP300E5C-A06TR Notebook, TOSHIBA C855-217 Notebook modellerini inceleyebilirsiniz.
Fiyatının da çok yüksek olmamasından dolayı her kesime hitap etmektedir.  Öyle ki çocuklar bile ultrabook kullanmaya başlamışlardır. Okulda ve dersleri için çocukların en büyük yardımcıları olan ultrabooklar, uygun fiyatlarla satıştadır.
Çocuklar için en uygun ultrabookları notebookadresi.com dan inceleyebilirsiniz.


Notebook

29 Temmuz 2013 Pazartesi

HP i7 işlemcili notebook

HP i7 işlemcili notebook
HP markası, müşteri memnuniyetiyle notebook üretiminde ilk sırada yerini almış bulunmaktadır. Notebook üretiminde kaliteye ve dizayna önem veren hp, bu yolda hızla ilerlemektedir.
Notebook üretiminde çeşitliliği de ön planda tutarak müşterilerinin ihtiyaç ve kullanım alanlarını da baz almıştır. Ekran boyutu, işlemcisi, ram ve ekran kartına göre bir çok hp notebook şuan piyasada yer almaktadır.
En performanslı hp notebook i7 işlemcisi olan notebooklardır. Oyun severlerin, mühendis ve mimarların daha çok tercih ettiği hp notebookları uygun fiyatlı da temin edebilirsiniz. Çünkü hp müşteri memnuniyetini markasına ilke edinmiştir.
Performanslı ve kaliteli i7 işlemcili hp notebooklara hp h0w46es, hp d4m83ea, hp b6q09ea, hp b6q01ea, hp c0v57ea modellerini örnek gösterebiliriz. Hp d4m83ea modelinde, i7 işlemcisinin yanı sıra 8 GB sistem belleği ve 750 GB disk kapasitesi mevcuttur. Çizim ve projelerinizin ardından kalan zamanda yüksek performans gerektiren oyunlarla vakit geçirebilirsiniz.
Size en uygun i7 işlemcili hp notebooku satın almak için notebookadresi.com sitemizi takip edebilirsiniz.


Notebook

 

HP i5 işlemcili laptop

HP  i5 işlemcili laptop
HP ürettiği kaliteli laptoplarla gün geçtikçe müşteri sayısını katlamaktadır. Her gün ürün yelpazesine yeni bir ürün eklemektedir. Müşterilerine her gün yeni bir ürün sunmaktadır.
Hp laptoplar kalitenin yanı sıra uygun fiyatlıdır. Bu yüzdendir ki piyasada ki gücünü müşteri memnuniyetinden almaktadır. Hp, son yıllarda üstün teknoloji ve büyük titizlikle ürettiği laptoplarda  ısınma sorununu ve pil ömrü sorununu da aşmış durumdadır.
Hp laptoplarda i5 işlemcili modelleri hem günlük kullanım için, hem de ofis kullanımı için tercih edebilirsiniz. i5 işlemcili notebookları oyunseverler de tercih edebilir. Çok fazla performans gerektirmeyen oyunları oynayabilirsiniz.
Hp nin kaliteli i5 işlemcili laptoplarına hp d4m78ea, hp h5j07ea, hp c6t87ea, hp h5h80ea modellerini örnek gösterebiliriz.
Hp laptopların tüm modellerini notebookadresi.com sitemizden temin edebilirsiniz.


Notebook

 

Dell i5 işlemcili laptop

Dell i5 işlemcili laptop
Performans ve kalite anlamında en iyi notebook modellerinin üretimini yapan dell notebook modelleri uygun fiyatlı Dell i5 işlemcili laptop modelleri ilede dikkat çekmektedir. Dell i5 işlemcili laptop modelleri arasında sıralayabileceğimiz DELL VOSTRO 3560-1009131 Notebook, DELL INSPIRON 5521 G33F81C Notebook, DELL INSPIRON 3521 B33F45C 8GB Notebook, DELL INSPIRON 5521 G33W81C Notebook, Dell Latitude E6230 L016230102E Notebook modelleri fiyat performans olarak uygun fiyatlı modelleri oluşturmaktadır. i5 işlemcileri sayesinde yüksek hız sağlayan bu noteboook modelleri turbo boots teknolojisi sayesinde hızını otomatik olarak yükseltmektedir. Intel tarafından geliştirilen turbo boot teknolojisi ile yük ve hız ihtiyacına göre devreöye girerek güç tasarrufu sağlanmaktadır. Turbo boots teknolojisi ile yüksek hız vaad eden başlıca modeller DELL INSPIRON 3521 B33F67C Notebook, Dell INSPIRON 3521 G33F41C Notebook, DELL INSPIRON 5521 G31F81C Notebook, DELL INSPIRON 3521 G31W41C Notebook olarak sayabiliriz. Turbo boots teknolojisinin tüm nimetlerinden faydalanan bu modeller performans olarak sizleri yarı yolda bırakmayacaktır. Dell i5 işlemcili laptop modellerinden harici grafik çözümlerinede yer vermektedir. performans olarak beklentilerinizin fazlasını sunan bu modelleri modelleri DELL ALIENWARE M11X B64P45 Notebook, DELL INSPIRON 3521 B31F45C Notebook olarak sıralayabiliriz. Harici ekan kartına sahip olan bu modeller grafik işlem gücü gerektiren uygulama ve oyunlarda kusursuz performans sunmaktadır.


Notebook


Dell i7 işlemcili notebook

Dell i7 işlemcili notebook
En büyük notebook üreticileri arasında yer alana dell notebook üretimini yaptığı fiyat performans ornı yüksek ve kaliteli notebook modelleri ile dikkat çekmektedir. Dell i7 işlemcili notebook modelleri arasında yer alan Dell 5521 G51W61C Notebook, DELL INSPIRON 5521 G51F61C Notebook, DELL INSPIRON 5521 G53F81C Notebook, DELL LATITUDE L016330106E-F E6330 Notebook, DELL INSPIRON 3521 G53F41C Notebook modelleri performans olarak kullanıcılarına beklentilerinin fazlasını sunmaktadır. Intel tarafından üretilen Dell i7 işlemcili notebook modelleri yüksek hızlı işlemci ve 6mb smart cash tampon bellekleri sayesinde uygulamalarda kusursuz performans sunmaktadır. Standart olarak 2.0 Ghz ve üzeri hızlara sahip Dell i7 işlemcili notebook modelleri arasında kasa kalitesi ile öne çıkan DELL PRECISION M6700 A-WSM67-009E Notebook, Dell Precision M4700 A-WSM47-008E, Dell XPS X15K Notebook intelin turbo boots teknolojisi sayesinde hızlarını otomatik olarak 3.0 Ghz ve üzerine yükseltmektedir. Sıcaklık ve yük durumuna göre devreye giren turbo boots teknolojisi sayesinde güç tasarrufu ve performans bir arada sunulmaktadır. Dell i7 işlemcili notebook modellerinde harici grafik birimi kullanan dell notebook modelleri 2gb paylaşımsız grafik belleği ile yüksek hızlı grafik işlemcisine sahip olan Dell i7 işlemcili notebook modelleri grafik gücü gerektiren üç boyutlu uygulamalarda ve oyunlarda kullanıcılarını memnun etmektedir. Dell i7 işlemcili notebook modelleri web sayfamız üzerinden inceleyebilir veya sipariş geçerek satın alabilirsiniz.


Notebook


27 Temmuz 2013 Cumartesi

Tatilde kullanmalık notebook

Tatilde kullanmalık notebook
ARTIK YAZ GELDİ.TATİLE GİTME ZAMANI.GÜNDEMİ TAKİP ETMEK İSTİYORSANIZ YANINIZDA DA TATİLDE KULLANABİLECEĞİNİZ NOTEBOOK BULUNDURMANIZ GEREKİYOR.DEVREN KİRALADIGINIZ YERDE TATİLDEYKEN E-MAİLLERİNİZİ KONTROL ETMENİZ İÇİN NOTEBOOK GEREKİR.ONLİNE OYUNLARINIZ İÇİN NOTEBOOK GEREKİYOR.İnternet dünyasında online gezintileriniz için,bulunduğunuz yeri tweetlemeniz için de notebook gerekiyor.Sosyal paylaşım sitelerinde ölümsüzleştirdiğiniz anlaırnız için de notebook gerekiyor.Tatildeyseniz kullanmalık notebook yanınızda götürmeniz gerekiyor.Notebook Size tatilde  en iyi arkadaşlık eder.Tatilde öğlen kahvenizi yudumlarken notebook ile de internetten gazetelerinizi okuyabilirsiniz.İşyerinden uzaklaşmak istemiyorsanız notebook ile de sürekli işyerinizde bağlantılı olabilirsiniz.Tatildeyken evinizdeki güvenlik kameranızı izlemek isterseniz tatilde kullanmalık olarak götürdüğünüz notebook ile izleyebilirsiniz.Siz tatildeyken herşeyden haberdar olmak  için yanınızda kullanmalık notebook götürmeyi unutmayın.

Tatilde kullanmalık tablet pc

Tatilde kullanmalık tablet pc
Tatile gittiniz.Yanınıza kullanmanız için tablet pc almayı unutmayın.Gittiğiniz tatil köyünde arkadaşlarınızla  her dk ölümsüzleştirebilirsiniz.Eğlenceli videolarınızı ve fotoğraflarınızı tablet pc ile ölümsüzleştirebilirsiniz.Tatilde kullanmalık tablet pc götürdüyseniz gezdiğiniz heryeri çekebilirsiniz.Tarihi yerleri,gezilecek müzeleri,manzara resimlerinizi,yediğiniz yöresel yemeklerinizi tablet pc ile anında çekeblirsiniz.Çektiğiniz fotoğrafları tekrar flash bellekle aktarma gibi pozisyona düşmenize gerek kalmıyor tablet pc ile. Hem fotoğraf makınası olarak kullanabilirsiniz.Hemde tablet pc dekileri herhangi bir yere aktarmanıza gerek kalmaz.Tatilde kullanmalık için götürdüğünüz tablet pc ile hayatınızı tatilinizi kolaylaştırabilirsiniz.Çantanızda çok yer kaplamadan ve size yük olmadan hoş vakitlerinizi  Tatilde kullanmalık tablet pc
ile ölümsüzleştirebilirsiniz.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                                                                            

İnternete girmek için notebook fiyatları

İnternete girmek için notebook fiyatları
Notebooklar günümüzün vazgeçilmez teknolojik ürünü olmuştur. Artık bütün günlük işlerimizi internet ortamından yapmaktayız. Alışveriş, resmi işler vb. işlemler internet ortamından kısa bir sürede tamamlanmış oluyor.
İhtiyaca göre notebook özellikleri ve fiyatları da değişmektedir. Eğer bir mimar yada mühendisseniz genellikle çizim ve proje için notebook kullanıyorsunuzdur. İ7 işlemcili notebooklar çizim ve projeleriniz için ideal olacaktır.
Bunun dışında internet için notebook almak isterseniz i5 işlemcili ve hatta daha ekonomik olmasını isterseniz i3 işlemcili notebookları da tercih edebilirsiniz.  İnternette çok vakit harcıyorsanız pil ömrü de uzun notebooklara yönelmelisiniz.
Pil ömrü dışında taşınabilirlikte önemlidir. Estetik olarak ince ve hafif notebookları seyahatlerinizde de yanınızda kolayca taşıyabilirsiniz. Böylece internet ortamından kopmamış olursunuz. 3g li notebookları seçmeniz halinde internet kesintisi yaşamadan internet ortamında işlerinizi tamamlayabilirsiniz.
Asus notebook, toshiba notebook, dell notebook, acer notebook, hp notebook vb markaların notebooklarından sizin için en uygun notebookları bulabilirsiniz.


Notebook

Film izlemelik notebook fiyatları

Film izlemelik notebook fiyatları
Notebooklar hayatımızın her anında yer almaktadır. Önceleri masa üstü bilgisayarlarda mekâna bağlı kalarak çalışmak film izlemek ve hatta müzik dinlemek zorunda kalıyorduk. Masaüstü bilgisayarın olmadığı mekanlarda bunların hiç birini gerçekleştiremiyorduk
Notebookların boyutları ve ağırlıkları farklıdır. Çok seyahat eden biriyseniz 15.6” standart boyutlardaki notebooklar yeterli olacaktır.günümüzdeki notebooklar eski hantal görüntüsünden kurtulmuş ve daha estetik ve daha hafiftir, taşıması kolaydır.
Film severlerinde olmazsa olmazlarındandır notebooklar masa üstü bilgisayarlara bağlı kalmadan dilediğiniz yerde film izleyebilirsiniz. Notebooklar sayesinde film arşivinizi yanınızda taşıyabilirsiniz.
Film izlemeniz için i3 işlemcili ve i5 işlemcili notebooklar yeterli olacaktır. Piyasada her modelde ve bütçenize uygun fiyatta notebook bulabilirsiniz.
İ3 işlemcili ve i5 işlemcili notebooklara lenovo 59360951, hp d4m78ea, asus sx671d, asus sx102d, dell b22f45c modellerini örnek gösterebiliriz.


Notebook

MSI Adora24 All In One PC

MSI Adora24 All In One PC
Hepsi bir arada bilgisayar olarak tanımladığımız msı all in one pc modelleri dar alanda bilgisayar deneyimi sunmaktadır. MSI yeni adora24 serisi altında piyasa sürdüğü all in one pc modelleri fiyat performans olarak kullanıcılara en iyi modelleri sunmaktadır. Adore24 serisinde yer alan all in one pc modelleri intelin 4.nesil işlemcilerinden gücünü almaktadır. Kullanıcıların istekleri doğrultusunda core i3, core i5 ve core i7 konfigirasyona sahip modelleride satın alabilirsiniz. MSI all in one pc modelleri arasında inceleyebilceğiniz başlıca modeller MSI AE1921-432XTR All In One PC, MSI AE2031-014XTR All In One PC, MSI AE2081-018XTR All In One PC, MSI AE2081G-011XTR All In One PC, MSI AE2410G-255XTR AIO PC, MSI AE2410G-256XTR AIO PC olarak listeyelebiliriz. MSI yeni all in one pc modellerinde çıklu dokunmatik ekran ve windows 8 işletim sistemi sayesinde mükemmele yakın kullanıcı deneyimi sunmaktadır. Belirli modellerinde harici ekran kartlarına yer veren msi firması all in one pc modelleri üzerinden grafik işlem gücü gerektiren uygulamalardada en iyi sonuçları vermektedir.


Notebook

26 Temmuz 2013 Cuma

WEB SİTESİ TASARIMI İÇİN LAPTOP FİYATLARI

WEB SİTESİ TASARIMI İÇİN LAPTOP FİYATLARI           
Laptop  alırken dikkat etmemiz gereken konu hangi amaçla kullanacağımızdır. Çünkü laptopların  teknik özellikleri kullanım amaçlarına göre değişiklik göstermektedir. Bunun dışında alacağımız laptoplar orijinal ve resmi garantili olmalıdır.
Günlük işler için yani müzik dinlemek internette gezinmek ve film izlemek için alıyorsanız i3 işlemcili laptoplar yeterli olacaktır. Fazla performans gerektirmeyen oyunları da rahatlıkla oynayabilirsiniz.
İ7 işlemcili laptopları ise doktorlar, mimarlar ve web tasarımıyla ilgilenen kişiler tercih etmektedirler. İ7 işlemcili laptoplar, daha çok performans gerektirmektedir ve özellikleri diğer laptoplara oranla daha iyidir. Web tasarımıyla ilgilenen kişiler ofis dışında da çalışmak isterler bu yüzdendir ki i7 işlemcili laptopların pil ömrü de uzun olmalıdır.           
Piyasa araştırması yapılırsa çok kaliteli i7 işlemcili laptopları bulabilirsiniz.
İ7 işlemcili laptoplara toshiba l850 1rf, toshiba x870 14j, samsung 350v5x s05tr, asus  xx274d modellerini örnek gösterebiliriz.
Daha fazla laptop çeşidi için notebookadresi.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.


Notebook


WEB TASARIMI İÇİN NOTEBOOK MODELLERİ

WEB TASARIMI  İÇİN NOTEBOOK MODELLERİ
Üründe 3. Nesil Intel Core İ5-3230M çift çekirdekli işlemci modeli, İ5-3230M 2.6 GHZ turbo boost ile 3.2 GHZ ye kadar işlemci hızı, 3 MB işlemci cache  mevcuttur, işlemci ile ilgili bu seviye yeterli olacaktır.Üründe 15.6 inc ekran boyutu bulunurken led ekranlı, 1366x768 ekran çözünürlüğü, amd radeon ekran kartı 2 gb ekran kartı belleği, amd radeon HD 8750M-128 bit grafik işlemcisi, hdmi girişi bulunmaktadır, bu özelliklerin yanı sıra üründe görüntü çok net ve canlı video, film, oyun gibi işlemlerinizi daha net ve keyifli hale getirecektir.6 gb sistem belleği, 1600 mhz dd3 bellek tipi ile üründeki hız gayet tatmin edicidir.8 gb kadar yükseltilebilen sistem belleği de çok işinize yarayacak.Hızınıza hız katabilirsiniz.750 gb disk kapasitesi 5400 rpm disk hızı bulunmaktadır. Web tasarım için inceleyebileceğiniz başlıca notebook modelleri ASUS G75VX-CV056H Notebook, Asus N56VZ S4400D Notebook, Asus N56VZ-S4283H 16GB Notebook, Asus K55VD SX405D Notebook, ASUS K55VJ SX216D Notebook, Asus K56CB XO029D Notebook, Asus K56CB XO033H Notebook olarak sıralayabiliriz. Depolama alanınız oldukça geniş.Üründe bluetooth, wireless, usb portları mevcuttur.Mobil işlemlerde de zorluk çekmeden keyifli bir şekilde çalışacaksınız.Numerik Türkçe klavyesi ile el alışkanlığınız oluşacak ve kolay rakam yazımı yapabileceksiniz.Kamerası ve 3 in 1 kart okuyucu, çok fonksiyonlu touch pad 2 kg ağırlığındaki bu üründen memnun kalacaksınız.Uzun pil ömrüne sahip olan bu üründe zamanınız daha da uzayacak.Windows 8 64 bit işletim sistemi yüklü olmakla birlikte kurulum için uğraşmadan hemen kullanmaya başlayabileceksiniz.24 ay boyunca resmi servis garantilidir.Samsung kalitesini ispatlamış bir marka olarak yetkili servislerinde de sıkıntısız bir şekilde işlem yaptırabilirsiniz.Sitemiz üzerinde satışını yapmış olduğumuz ürünlerin bir çoğu için notebook çantası hediye olarak gönderilmektedir.Farklı marka ve modeller için sitemizi incelemenizi öneririz. Son derece fazla emek verdiğiniz, günlerinizi belki aylarınızı harcadığınız, fikirleriniz ile birleştirerek yazdığınız kitaplarınızın hazırlık aşamalarını güvenli bir şekilde bu bilgisayarda saklayabilir yanınızda istediğiniz her yere götürerek ilham aldığınız şeyleri anında yazabilirsiniz.


Notebook

Lastikçi için notebook modelleri

Lastikçi için notebook modelleri
Lastikçi için notebook modelleri olarak asus notebook, dell notebook, samsung notebook, lenovo notebook gibi büyük firmalara ait markaları inceleyebilirsiniz. Başlıca inceleyebileceğiniz asus notebook modelleri ASUS K55VD SX671D Notebook, ASUS K55VD SX726H Notebook modelleri Lastikçi için notebook modellerini web sayfamız üzerinden sipariş geçerek satın alabilirsiniz. Samsung markalı olarak en uygun fiyatlı modeller Samsung NP370R5E S06TR Notebook, Samsung NP370R5E-S07TR Notebook, Samsung NP450R5E-X02TR Notebook modellerini söylereyebiliriz. Lastikçi için notebook modelleri modelleri intelin yüksek hızlı işlemcilerini kullanmaktadır. 1600 mhz bellek veri yolu genişliği sunmaktadır. ddr3 bellek kitine sahip olan Lastikçi için notebook modelleri bu işlemler için fazlası ile işinizi görecektir. ekran kartı tarafında 2 gb harici grafik belleğine sahip Lastikçi için notebook modelleri grafik işlem gücüne ihtiyaç duyan tüm uygulamalarda kusursuz performans sunmaktadır.


Notebook



Oto tamir için notebook modelleri

Oto tamir için notebook modelleri
Oto tamir için notebook modelleri olarak pisayada bir çok model bulunmaktadır. Bu ürünlerin arasında başlıca olarak samsung notebook modellerini inceleyebilirsiniz. SAMSUNG ATIV Book 2 NP275E5E-K01TR NOTEBOOK, Samsung NP450R5E-X02TR Notebook, SAMSUNG NP270E5E-X01TR NOTEBOOK modelleri Oto tamir için notebook modelleri arasında gösterilebilir. Oto tamir için notebook modelleri arasında sayabileceğimi samsung notebook modelleri intel tarafından üretilen 4.nesil haswell tabanlı işlemcileriden gücünü almaktadır. 4 gb sistem belleğine sahip samsung notebook modelleri 1600 mhz bellek veri yolu hızı ile yeterli bant genişliğini sumaktadır. Ekran kartı tarafından 2 gb harici grafik belleğine sahip samsung notebook modellerini web sayfamız üzerinden inceleyerek en uygun fiyatlar üzerinden sipariş geçerek satın alabilirsiniz.


Notebook

DOWNLOAD İÇİN NOTEBOOK MODELLERİ

DOWNLOAD İÇİN NOTEBOOK MODELLERİ

Dowloadlarınız için yüksek kapasiteli programları dowload etmek için  notebookadresinden notebook modellerine bakabilirsiniz. Lenovo Essential G580 59360951 Notebook Notebook nmodellerin özelliklerinde size uygun hangisi ise dowload için kullanmanız mümkündür.Notebook modelleri çok çeşitlidir. ASUS K55VJ SX216D Notebook Fakat kasa yapısı ve donanım özellikleri bakımından farklılık gösterir. Lenovo Ideapad Z500 59366589 Notebook Dowload edilecek programlar için notebook modellerinde kasa yapısını ve donanım özelliklerini dikkate almanız yeterli olacaktır.Notebook modellerinde hafızasının önemide buyuktur. ASUS K55VD SX640D Notebook

 Notebook modellerin dowload için ekran kartının paylasımz olmasına da dikkat edilmelidir.


  • Notebook


OFİCE PROGRAMLARI İÇİN NOTEBOOK FİYATLARI

OFİCE PROGRAMLARI İÇİN NOTEBOOK FİYATLARI

Microsoft   Office programları iş,okul,ev gibi günlük hayatımızda  gerekli olan programlardır.Excel,power pointi,Word vs gibi  programlar ödev hazırlarken yada sunum hazırlarken gereklidir.Bunlar için de notebook  gerekli. Samsung NP450R5E-X02TR 8GB Notebook , ASUS S550CM CJ026H Ultrabook


 Notebook  hem sabit olarak hemde taşınabilir özelliğinden faydanabilirsiniz.Notebook modellerin birçok markaları bulunmaktadır.Notebook fiyatlarının en uygunu pcdepo da bulabilirsiniz. Samsung ATIV Book 350E7C-S01TR Notebook Notebook fiyatları uygun olduğu kadar resmi yıl garantili olması da ofice programları için notebook uygun kılıyor.Asus notebooklarda ofice programları için uygun olduğu kadar notebook fiyatları da uygundur HP Pavilion G6-2303st D4M78EA Notebook .Bu uygun notebook fiyatlarını asus,dell,toshıba,msı markalarında da pcdepo dan bulabilirsiniz.excell programı için uygun fiyatta notebooklar msı notebooklarıdır.Power point ve Word için uygun fiyatta notebooklar SAMSUNG NP270E5E-X01TR NOTEBOOK Lenovo ve samsung markalarında pcdepodan bulabilirsiniz.

  • Notebook


25 Temmuz 2013 Perşembe

İZMİR EN UCUZ NOTEBOOK NEREDEN SATIN ALINIR

İZMİR EN UCUZ NOTEBOOK NEREDEN SATIN ALINIR
Alış veriş yaparken öncelikle dikkat ettiğimiz unsurlar satın alacağımız ürünlerin fiyatı ve kalitesidir. En ucuz notebook nereden alınır sorusuna cevap verilecek olur  ise sitemizi incelemenizi öneririz. En ucuz notebook kalite, en iyi hizmet ve en iyi fiyat ile pcdepo.com dan alınır.Bu ürünleri inceleyecek olursak;
Dell marka notebook ürünleri kasa sağlamlığı ile bilinmek üzere olup tüm özellikleri ile kendisine hayran bırakmaktadır.Buna örnek olarak Dell XPS X15K Notebook modelini verebiliriz.Ürün kullanılmaya değer İ7-3632QM işlemci, 8 gb sistem belleği, 1 tb disk kapasitesi ayrıca aydınlatmalı klavye şıklığı ile beklediğiniz olağanüstü performansı görebileceksiniz.


Notebook


ESKİŞEHİRDE EN UCUZ NOTEBOOK NERDEN ALINIR

ESKİŞEHİRDE EN UCUZ NOTEBOOK NERDEN  ALINIR

Osmanlı  devletinden sonra  il olan Eskişehir İç Anadolunun önemli  merkezlerindendir. Eskişehir sıcak su kaynaklarında önemli isimdir.Pcdepodaki Lenovo Ideapad Z500 59-366589 modeli ve sahip olduğu i7 işlemcisinin  sıcaklığı gibi  Eskişehir de sıcaklığını doğa güzelliklerine ve hamamlarına  yansıtmıştır.Porsuk çayında gezinti yaparken norma bilgisayardan Asus S4283H  modelini inceleyerek  dört çekirdekli işlemcisinin keyfine varabilirsiniz.Eskişehir denilince akla Lületaşı geldiği gibi notebookadresi denilince de akla ilk gelen Samsung NP270E5E-X01TR modelidir.Paylaşımsız 2gblık GT710M  ekran kartı ile Eskişehir semalarında oyunlarınızı rahatlıkla oynabilirsiniz.Eskişehir de ki  Cumhuriyet tarihi müzesi kadar yeri  ve önemi büyük olan notebookadresi Dell B33F45C modelinde kampanyalarına devam etmektedir.İntelCore İ5 işlemcisiyle  beraber HP D4M78EA modelini incelediğiniz gibi Yunus Emre ve Seyyit Battal Gazi türbelerini de incelemeyi unutmayınız.Eskişehir de kışın kar topu savaşı yaptığınız gibi MSI nvidia ekran kartı tipine ve paylaşımsız ekran kartına sahip olan MSI GE60 602XTR notebook modeliylede savaş oyunlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.



Notebook

İstanbul’da en ucuz notebook nerden alınır?

İstanbul’da en ucuz notebook nerden alınır?
Notebooklar günümüzün en önemli teknolojik ürünlerinden bir tanesidir. Artık okulda ofiste günlük yaşamda her yere başvurularda vs. mutlaka notebook olması gereklidir. Bu kadar önemli olduğu içinde kaliteden ödün vermemeliyiz.
İstanbul’da araştırma yapacak olursak bir çok notebook satışı yapan firma bulabiliriz. Ve birçoğu müşteri memnuniyetinin dışında çok satış yapmayı hedeflemiştir. Ama müşteri, memnuniyetin yanında uygun fiyat ve satış sonrası hizmet beklentisi içerisindedir.
Notebook almadan önce piyasa araştırması yapmalısınız ve daha sonrasında kaliteyi ucuza almaya yönelmelisiniz. Bu konuda pcdepo.com sizin tüm beklentilerinize cevap verecek nitelikte bir firmadır. Gerek kalite gerekse müşteri memnuniyetiyle dört dörtlük bir firmadır. Notebook fiyatları genellikle piyasa değerinin altındadır. Ve neredeyse bayilik fiyatıyla son kullanıcıya hitap etmektedir.
Genellikle en çok tercih edilen uygun fiyatlı ve kaliteli notebooklar asus ve lenovo marka notebooklardır. Asus marka notebookların diğer notebooklara oranla şarj ömrü daha uzundur. Asus kalitesiyle üretilen notebooklardan bazıları şunlardır: g75vx cv056h, n56vz s4283h, k56cb xx274d vb.
Daha detaylı bilgiyi notebookadresi.com da bulabilirsiniz.


Notebook

24 Temmuz 2013 Çarşamba

Apple tablet pc modelleri ipad fiyatları

Apple tablet pc modelleri ipad fiyatları
Tablet modelleri ile ünlü hale gelmiş olan Apple markasında ise Apple Ipad Mini MD528TU/A Tablet PC , Apple Ipad Mini MD529TU/A Tablet PC , Apple İpad Mini MD530TU/A Tablet PC , Apple Ipad Mini MD531TU/A Tablet PC , Apple Ipad Mini MD 532TU/A Tablet PC , Apple Ipad Mini MD540TU/A Tablet PC , Apple Ipad Mini MD541TU/A Tablet PC , Apple Ipad Mini MD543TU/A Tablet PC , Apple Ipad Mini MD544TU/A Tablet PC , Apple Ipad Retina MD510TU/A Tablet PC , Apple Ipad Retina MD513TU/A Tablet PC , Apple Ipad Retina MD522TU/A Tablet PC , AppLe Ipad Retina MD524TU/A Tablet PC , Apple Ipad Retina MD525TU/A Tablet PC gibi ve bunun yanın da bir çok model ürün de ise kullanılabilirlik ön planda bulunuyor ve aynı zamanda bir çoğunda wi-fi , 3g desteği bulunmakla birlikte ürünler için 16 gb ve 32 gb seçenekleri bulunmaktadır.


Notebook


Asus 3G li tablet pc modelleri tablet pc fiyatları

Asus 3G li tablet pc modelleri tablet pc fiyatları

Yeni teknolojisi ile Quatronic Qpad 8000 Tablet pc , Quatronic Qpad 9700 Tablet pc , Quatronic Qpad 7000 Tablet pc , model tablet bilgisayarlar için ise wi-fi ve 3g bağlantıları ile internete hızlı erişiminizi sağlayarak menun kalacağınız bir hizmet sunmaktadır.
Kalitesi ile bilinen Asus da tercih edilebilecek bir çok model var.Asus Nexus 1B039A Tablet PC , Asus TG300TG 1A071A Tablet PC , Asus ME301T 1A045A Tablet PC , Asus MemoPad ME172V 1A078A Tablet Pc , Asus MemoPad ME172V 1B085A Tablet PC  modelleri arasından da ürünlerin birçoğu 3g destekli olup kullanımı çok rahattır.


Notebook

asus tablet pc modelleri

asus tablet pc modelleri

Tablet modellerinden en iyilerinden asustur. Asus tabletler de güçlü donanımını ve kalitesini konuşturmuştur.Asus  tabletlerinden tf600tg-1b127r modelinde nvidia işlemcili olan tablet Windows 8 işletim sistemi bulunmaktadır.Dokunmatik ekranıyla işlemci hızını 1,3 ghz olan bumodelin 2 megapiksel ön kamera 8 megapiksel arka kamera özelliği bulunmaktadır. ME400CL-1B031W  işlemci modeli intel atom z2760 dual core dir.10,1 ekran boyutu bulunmaktadır.HDMI ise micro hdmı dır.İşletim sistemide  Windows un en güncel işletim sistemi Windows 8 mevcuttur. ME400C-1B039W tablet modelinde ise 8  megapiksel kamerası ile 2gblık hafızası bulunuyor.Ultra ince ve hafif tasarımıyla 9,5 saatlik uzun pil ömürlüdür.1,8 ghz hızındaki tablet nfc özellik taşımaktadır. Başlıca asus tablet pc modelleri Asus Memo Pad ME172V, Asus Nexus7, ASUS ME301T, Asus TF300TG Kimi tabletleri klavyeli kimi tabletleri dokunmatik ekranlarını kullanarak günlük işlerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.Tabletleri seyahatlerinizde kültür gezilerinizde yanınızda kolayca taşıyarak anlarınızı da fotoğraf makinası olarak ölümsüzleştirebilirsiniz. Asus garantili olup 2 yılresmi garantiye  sahiptir.



Notebook

Yeni Nexus 7

Yeni Nexus 7
Andorid işletim sisteminin yeni 4.3 sürümü ile gelecek olana yeni nexus 7 tablet pc modeli fiyat performans olarak yine kullanıcılarına en iyisini sunacaktır. Snapdragon üretimi 4 çekirdekli işlemci ile gelcek olan yeni nexus 7 tablet pc yüksek hızlı işlemcilisi sayesinde kusuruz bir performans sergileyecektir. 2 gb sistem belleği ile kullanıcılarının beğenisine sunulacak olan nexus 7 tablet pc modelleri 7 inclik ekranında keskin ve kusursuz görüntülen sunmaktadır. 16 ve 32 gb depolama birimleri ile ilk başta satışa sunulacak olan nexus 7 tablet pc mdelleri yeterli depolama alanını sunmaktadır.


Notebook